Czekolada Toblerone – idealny sposób na jesienną chandrę
Ujęta w formę apetycznych trójkącików czekolada Toblerone od lat kusi koneserów łakoci swą kakaowo-miodową nutą z dodatkiem nugatu, a kształtem zachęca do wspólnej degustacji. Jej wyjątkowy smak oraz właściwości warto docenić zwłaszcza jesienią, gdyż idealnie sprzyja poprawie nastroju w trakcie szar
Toblerone to szwajcarski specjał o ponad 100-letniej tradycji. Jego podstawą jest delikatna czekolada produkowana z alpejskiego mleka. Swój charakterystyczny smak Toblerone zawdzięcza najlepszej jakości ziarnom kakaowca, posiekanym migdałom oraz nugatowi z Montelimar wzbogaconego miodem. Czekolada Toblerone to niezawodna broń w walce z jesienną chandrą. Dodaje bowiem energii i pobudza do działania.
W ofercie producenta znajdziemy, aż 4 opcje smakowe tego przysmaku: Milk – klasyczną mleczną, Dark – dla miłośników intensywnej nuty kakao, White – wersja biała o głęboko mlecznym smaku oraz Fruit&Nuts z rodzynkami. Szeroki wybór sprawia, że każdy z nas może wybrać smak idealnie wpisujący się we własne gusta. Stugramowa czekolada to aż 12 trójkącików, które łatwo podzielić pomiędzy bliskich, a także wykorzystać, jako składnik polew, lodów, ciast i deserów.
Czekolada Toblerone Fruit&Nuts, Dark, Milk, White
Gramatura: 100 g
Cena rekomendowana: 5,59 zł
Nadesłał:
flypr
|