Koreczki Kalifornijskie - Mariaż Śliwki i Śledzia


Koreczki Kalifornijskie - Mariaż Śliwki i Śledzia
2011-09-02
Już od września do ekskluzywnej linii przetworów rybnych Klimaty Śledziowe firmy Contimax dołączą Koreczki Kalifornijskie w Klimacie Śliwkowym. Sekretem ich smaku jest połączenie słodkiej suszonej śliwki i delikatnie słonych filetów śledziowych.

Sezon grillowy powoli się kończy, a plenerowe przyjęcia na powrót przenoszą w domowe pielesze. Mięsne specjały, które dobrze sprawdzały się na ruszcie, mogą teraz ustąpić miejsca lekkim daniom rybnym, które odkąd pamiętamy goszczą na polskich przyjęciach. W roli przystawki idealnie sprawdzą się koreczki śledziowe, bo dzięki swojej formie świetnie nadają się do wyłożenia bezpośrednio na półmisek. Można je też zjeść jako małą przekąskę w ciągu dnia, najlepiej z razowym pieczywem.

Koreczki Kalifornijskie w Klimacie Śliwkowym są rozwinięciem linii Klimatów Śledziowych, charakteryzującej się połączeniem najwyższej jakości z oryginalnymi kompozycjami smakowymi. Sekretem Koreczków Kalifornijskich jest zestawienie w jednym produkcie dwóch kontrastów. W filecie śledziowym zawinęta jest bowiem suszona śliwka kalifornijska, której naturalna słodycz przełamuje słony i ostrzejszy smak śledzia.

Same suszone śliwki cenione są przez dietetyków ze względu na dużą zawartość błonnika, dzięki czemu regulują i wspomagają pracę jelit. A filety śledziowe to bogactwo kwasów omega 3 i witamin z grupy A, E, D i B. Połączenie ich w jednym produkcie jest więc nie tylko smaczne, ale i zdrowe.



Koreczki Kalifornijskie


Producent: Contimax S.A.


Opakowanie: 250g


Cena: 6,99



Nadesłał:

Contimax S.A.
http://www.contimax.pl

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl