Smaki regionów w Porcie Łódź
W dniach 19 - 22 maja w Porcie Łódź zacumuje Jarmark Produktów Regionalnych. Stoiska wypełnione tradycyjnymi przysmakami staną w Atrium przy sklepie IKEA oraz przy sklepie Saturn.
Wędliny, oscypki, piwo, pieczywo, ryby i wiele innych regionalnych produktów będą mogli spróbować i nabyć klienci Portu Łódź. Od czwartku do niedzieli stoiska ze smakołykami będą nęcić zapachem rozchodzącym się po wszystkich pasażach centrum. Najmłodsi z pewnością zasmakują w krówkach, panie zatrzymają się na dłużej przy stoiskach z niepowtarzalną autorską biżuterią.
- Jarmark Produktów Regionalnych to okazja, aby poznać nowe smaki. Klienci Jarmarku mogą na miejscu spróbować wędlin, ryb i innych produktów i wybrać te, które najbardziej odpowiadają ich podniebieniu – mówi Emilia Lange- Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź.
Żywność regionalna to doskonała alternatywa dla wytwarzanych hurtowo produktów spożywczych. Konsumenci coraz chętniej sięgają po tradycyjny aromatyczne potrawy charakteryzujące się doskonałym smakiem i wysoką jakością. Jarmark Produktów Regionalnych to dla klientów Portu Łódź dobra okazja, by zasmakować w pachnących tradycją produktach regionalnych.
Nadesłał:
Katarzyna Rąkowska
|