Orientalna nuta w Twojej kuchni
Orient to esencjonalny miks najbardziej subtelnych aromatów i smaków. Przenieś go do swojej kuchni dzięki naturalnie warzonemu sosowi sojowemu Kikkoman. Już jego odrobina nada Twoim potrawom pełnego, wyrazistego smaku i co ciekawe, z powodzeniem zastąpi sól w codziennej diecie.
W pełni naturalny sos sojowy Kikkoman to szczypta orientu, której nie może zabraknąć
w Twojej kuchni. Jest on idealnym uzupełnieniem wielu zup, sałat, dressingów i marynat,
a także doskonale sprawdza się jako dodatek do potraw smażonych i duszonych.
Jego długotrwała fermentacja pozwala na odpowiedni rozwój aromatów, a wykorzystanie tylko naturalnych składników sprawia, że jest on nie tylko smaczny, ale i zdrowy. Co więcej, w polskiej, obfitującej w sól kuchni może być traktowany jako jej zdrowsza alternatywa.
W ofercie Kikkoman znajdziemy szereg produktów takich jak uniwersalny sos sojowy Kikkoman, słodki sos sojowy oraz sos bezglutenowy. Dla osób z wysokim ciśnieniem tętniczym marka przygotowała także wersję sosu o obniżonej o 43% zawartości soli – sos Kikkoman Less Salt. Wszystkie propozycje z portfolio marki można dowolnie stosować
do ulubionych dań obiadowych i przystawek.
Dodatkowe informacje:
Biuro Prasowe Kikkoman / Walk PR
Marta Lesiewska, Anna Kuprian
T: +48 519 021 080, 519022080
kikkoman@pressoffice24.pl
Nadesłał:
WalkPR
|